2018. szeptember 8., szombat

Íráskészség fejlesztése céges környezetben


Tanfolyamvezetőnk, Zsiga Henrik külön tréninget tart azoknak a cégvezetőknek, marketingeseknek, céges szövegeket író szakembereknek. A hazai piacon egyedülálló tréning nagy segítséget ad a résztvevőknek, hogy üzleti környezetben is magabiztosan és hatékonyan kommunikáljanak írásban.

A tréning előadásokat és esettanulmányokat tartalmaz.
Az előadások témái:
- írástechnika
- történetmesélés
- alkotói tevékenység
- személyiségismeret

A tréning bevezető szövege:

Írni tanulni egy szintig – érdemes. Aztán muszáj. Mert mindegy, mit írsz: üzleti levelet, blogot, regényt vagy szakkönyvet – ha eredményeket akarsz, az írás alapjait ismerned kell! A szakmai intelmek, fortélyok birtokában magabiztosabban, feszesebben fogsz írni, időt spórolsz, és úgy hatsz, ahogy szeretnéd.
Semmi ördöngösség, semmi bűbáj – egyszerű, követhető tudnivalók és trükkök, amiket olykor ajánlott, máskor kötelező betartanod.
Tréningünkön nem a marketing, hanem az írásban rejlő erők felől közelítünk. Nem lesz szó landing page-ről, konverzióról, keresőoptimalizálásról. Helyette felvértezünk az írás láthatatlan eszközeivel, hogy új szemlélettel, inspriációval telten ülj mindig gép elé! S talán nem csupán a betűket látod majd másképp, de a mögöttük lévő világot is.
A tollad lesz az új barátod.

Részletek, teljes tematika, jelentkezés: www.zsigahenrik.hu

Érdeklődj emailen vagy telefonon!
info@zsigahenrik.hu / +36 30 2671 631


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése